Kwetsbare Sens Gardner en Daines tout tweeledige behoud wetsvoorstel als reddingslijn

Senator Cory Gardner en Steve Daines, twee van de meest bedreigde Republikeinen van de kamer, zijn touting hun leiderschap in het bevorderen van een grote tweeledige behoud wetsvoorstel, die naar verwachting binnenkort een stemming te krijgen. De wetgeving zou een belangrijke troef kunnen zijn om hen te helpen hun zetels vast te houden.

“De extreem-linkse milieugroepen die mij hebben aangevallen voor de laatste 10 jaar zijn niet van plan om hun gedachten te veranderen, maar het is erg moeilijk om te zeggen dat ik geen openbare gronden te ondersteunen toen ik hielp passeren de belangrijkste openbare gronden pakket terug te gaan naar Teddy Roosevelt,” zei Gardner, een zittende senator uit Colorado, die waarschijnlijk zal worden geconfronteerd met in de algemene verkiezingen tegen de voormalige gouverneur John Hickenlooper , in een interview met de Washington Examiner. (Hickenlooper nog steeds geconfronteerd met een 30 juni primaire, waarin hij is een zware favoriet.)

Maar in een zeldzaamheid in de politiek, een domein waar zelfbehoud de norm is, zijn Democraten en milieugroepen gardner en Daines niet schuldig voor het zoeken naar krediet.

“Nochtans kwam het over, is er geen Democraat die vanaf het wetsvoorstel steunt denkend het de kansen zou kunnen helpen om een Republikein te krijgen die herkozen wordt,” bovengenoemde Democratische Senator Joe Manchin van West Virginia, een rekeningco-sponsor, in een gesprek met de Examinator van Washington. “Daar ben ik zo trots op.”

Manchin, een fervent visser, jager en wandelaar, zegt dat hij heeft gewerkt aan de inhoud van het behoud wetsvoorstel sinds hij lid werd van het Congres in 2010.

“Democraten zijn veel meer bezig met dit dan mijn Republikeinse collega’s,” zei Manchin. “Maar dit wetsvoorstel is groter dan de politiek.”

De “Great American Outdoors Act,” terwijl massale in omvang, doet niets zo nieuw.

Het functioneert echt als een do-over voor zonden uit het verleden, zeggen aanhangers, een no-brainer die nu pas komt omdat de politiek op één lijn zit.

“Vaak, goed beleid kan resulteren in een goede politiek,” zei Daines, een Montana senator en “gepassioneerde buitenmens” die sprak met de Washington Examiner van zijn Ford F-150. “Het is belangrijk op te merken dat het openbare land en het behoud dat een verdeeld Congres samen zal brengen,” voegde Daines toe, die zijn rode zetel van de populaire vroegere Gouverneur van Montana Steve Bullock verdedigt.

Het wetsvoorstel, zoals de meeste worst-maken in Washington, combineert oude prioriteiten die hebben moeite om tractie te krijgen op hun eigen.

Het biedt volledige en permanente federale financiering aan het Land and Water Conservation Fund, dat geld verstrekt aan federale, staats- en lokale overheden voor het kopen van land en wateren om nationale parken, bossen, wildresercentra en andere openbare gebieden te verbeteren.

Het markeert slechts de tweede keer dat de LWCF heeft ontvangen volledige federale financiering, 900 miljoen dollar per jaar, sinds de oprichting van het programma in 1964.

“De LWCF heeft letterlijk elke provincie in het land geraakt. Het zwembad ging je naar als een kind, de pocket park in uw buurt – het is zeer waarschijnlijk LWCF betaald voor die,” zei Tracy Stone-Manning, een voormalig stafchef van Bullock, die leidt de openbare landen programma op de National Wildlife Federation.

Terwijl het fonds maakt gebruik van offshore boren inkomsten uit energieproductie op de federale wateren, niet belastingbetaler geld, om te betalen voor de projecten, conservatieven had balked bij het verstrekken van verplichte, permanente financiering voor, zonder het te onderwerpen aan de jaarlijkse kredieten proces.

Het tweede deel van de rekening zou leiden tot een apart fonds te betalen voor een 12 miljard dollar onderhoud achterstand in de nationale parken en andere federale landen, met behulp van energie-inkomsten te betalen voor reparaties aan gebroken badkamers, bezoekerscentra, wegen met kuilen, paden, en campings.

“Het Congres erkent zijn fouten van het verleden door niet volledig de financiering van de LWCF en door het verhuren van een gigantische achterstand van onderhoud toe te staan aan onze nationale parken en openbare gronden,” Stone-Manning gezegd. “En nu is een geweldige tijd om dat probleem op te lossen, omdat de oplossing gaat banen rijden.”

Leave a Comment